#dbpalma15 Dag 3

loreal nyheter 1 loreal nyheter 2

loreal nyheter 3

 

Dag 3

Under dag 3 av den fantastiska resan med #dbpalma15 visade L’Oréal upp fantastiskt vackra makeupprodukter och berättade fakta om företaget jag inte hade en aning om. Visste ni till exempel att deras slogan “Because you’re worth it” inte bara är en säljande klyscha, utan faktiskt har sitt ursprung i feministrörelserna på 70-talet? L’Oréal gav kvinnor en chans att uttrycka sig utan att behöva imponera på eller styras av män. Hur grymt?!

 

Under hösten kommer vi att se allt från innovativa eyeliners till tidlösa paletter och en helt ny mascara i Volume Million Lashes-serien. Dessutom lanseras tre rosatonade nagellack (med matchande läppstift) signerade Blake LivelyNaomi Watts och JLo.

 

ren skincare

 

 

Aida och Åsa från Pagro AB var på plats och pratade om sitt favoritmärke REN Clean Skincare som jobbar med naturliga och effektiva ingredienser för att ge en så ren hudvårdsrutin som möjligt. Produktpåsarna fylldes med både kropps- och ansiktsprodukter som ska bli riktigt roliga att prova! Stay tuned för fler inlägg på ämnet.

 

   // Tack Kicki och Sam på Daisy Beauty för en fantastisk resa! Trots att mitt bagage försvann har jag haft en underbar långweekend med alla härliga bloggare och journalister och jag är så ärad över att få följa med. ♥

2 reaktioner på ”#dbpalma15 Dag 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.