Vinn en Personlig Almanacka!

Ge skolstarten en kreativ kick och välkomna hösten med en egendesignad almanacka! Ladda upp dina egna bilder, använd årets snygga designtema eller smycka kalendern med färdiggjorda mönster. Designprocessen är enkel, rolig och full av inspiration – vad väntar du på?

personlig almanacka kollageOvan: Årets designtema med snygg typografi, designat av Sofie Björkgren-Näse

personlig almanacka kollage 1Ett urval från gamla designteman

Jag tyckte att det kändes så himla tråkigt att bara en person skulle få vinna skönhetskitet (sista anmälningsdag är förresten imorgon!) från USA, så vi kör igång en ny giveaway redan nu. Den här gången kan en av er vinna ett presentkort på 325 kronor hos PersonligAlmanacka.se. Följ bara instruktionerna i widgeten nedan! Behöver ni inspiration till er kalender, har jag satt ihop några kollage jag hade kunnat tänka mig att ha.

 

Vinn en Personlig Almanacka!

Publiceras i samarbete med PersonligAlmanacka.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.