Sista chansen – Vinn ett skönhetskit från USA!

giveaway

 

Ni är väl med i min giveaway där jag tävlar ut ett paket med skönhetsprodukter från bl.a. USA? Om inte, är det verkligen dags att anmäla sig nu! Tävlingen stänger klockan 23:59 inatt, och imorgon mailar och publicerar jag vinnaren som kommer att ha 24 h på sig att svara på mitt mail innan jag drar en ny lycklig tjej eller kille.

 

Lycka till! Vill ni ha mer info om produkterna på bilden kan ni klicka er in på mitt förra inlägg. Delta genom att följa instruktionerna i widgeten nedan! Glöm inte att du kan få fler “lotter” genom att göra vissa saker flera gånger. 🙂

 

Giveaway: Skönhetskit från Bex Beauty

3 reaktioner på ”Sista chansen – Vinn ett skönhetskit från USA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.