New in (igen)

hm väska 1

 

Chic, elegant och lättmatchad – för under 400 kronor blir den übersnygga, superrymliga väskan från H&M din.

Sedan min splitternya väska från Åhléns praktiskt taget gick i bitar efter bara någon vecka, var jag tvungen att reklamera den för att kunna hitta en ny innan skolstarten i tisdags. Min första tanke var att bara byta ut den – men sen slog det mig att jag lika gärna skulle kunna se mig om efter andra alternativ först. Och se vilket kap jag hittade!

Huvudfacket är rymligt och ger plats åt både dator, kalender och systemkamera samtidigt som det finns två stora, stängda fickor där en kan ha papper, tuggummin eller sladdar. Strukturen på ytan gör den dessutom förlåtande när det kommer till smårepor. Ett riktigt toppenköp alltså! Finns i tre olika färger för 399 kr hos H&M.

 

hm väska 2Skor: Vox Shoes // “Fight Poverty”-armband: Egengjort

2 reaktioner på ”New in (igen)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.