Sponsrad video: 360º med Gina Tricot Say Blue

Pop-duon Say Lou Lou samarbetar med modekedjan Gina Tricot och lanserar något (för mig) helt nytt: en musikvideo som går att spela i 360º!

Till hösten hakar Gina Tricot med sin kollektion Say Blue på den stora trenden 70-tal, och vill förstärka kopplingen mellan denim och musik genom att tillsammans med Say Lou Lou släppa denna interaktiva, nytänkande musikvideon. Hur häftigt är inte det? Använder en dessutom webbläsaren Chrome, eller ser videon via en mobil, går det dessutom att ändra videons storyline beroende på hur en navigerar med hjälp av knapparna. Jag har suttit (lite för) länge och bara snurrat runt, runt och upptäckt nya vinklar av videon varje gång. Låten är dessutom skön och ger en riktig 70-talsfeeling.

 

 

Får du inte nog av Say Lou Lou? Ta chansen att vinna biljetter till en intim spelning i Stockholm genom att berätta om ett breakup på Gina Tricots hemsida! Det har väl aldrig varit lättare att dela med sig av tunga historier om brustna hjärtan?

 

Inlägget är sponsrat av Gina Tricot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.