Höst hos Depend


Metalliska lack med en bohemisk känsla eller murriga färger i olika finishes – vilken look vill du ha i höst? Depend erbjuder med sina två höstkollektioner något för alla.

 

depend 7 day höst

 

Depend 7 day är lacket som håller i upp till sju dagar! Perfekt om en tycker att det är tråkigt att lacka naglar, inte har tiden till att lacka om varje dag eller helt enkelt hittar den där perfekta nyansen som förtjänar att bäras dygnet runt, veckan om. Skulle du mot förmodan tröttna på att bära någon av de förförande färgerna, är de lätt att ta av med någon av Depends removers.

Vecka 36 lanseras hela 21 nya nyanser i serien – de sex på bilden är följande (vänster till höger): The ThrillFancy PantsGolden MasterpieceVerry BerryHit ’em NicePeek A Blue. Samtliga förutom Peek A Blue är fulltäckande. Kostar 39 kr/st.

 

depend bohemian chic

depend bohemian chic pensel

 

Bohemian Chic är en helt ny lansering inom O2-serien och kommer med sex stycken lack vars färger är hämtade från naturen. Från vänster till höger på bilden: Earth Goddess, Hippie In Love, Boho Style, Free Spirit, Flower Child, Woodstock Memories. Dessa lack tror jag kommer pryda många naglar i höst och vinter – men det är limited edition, så skynda att köpa så fort de kommer ut i butik! Lanseras v 39 för 25 kr/st.

 

Vilket av dessa 12 lack tror ni att ni skulle tycka mest om?

1 reaktion på ”Höst hos Depend

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.