Recension: L’Oréal Super Liner Superstar

superliner superstar

 

Nu lanserar L’Oréal Superstar Liner, en revolutionerande högteknologisk eyeliner med “Divine Black”-formula som skapar en legendarisk look! Lanserades v. 34 för 129 kr.

När Super Liner Superstar presenterades på L’Oréals pressvisning i Palma blev jag genast intresserad: en helt ny eyeliner, med en innovativ spets och supersvart färg – det låter ju hur bra som helst! Jag har nu provat den ett par gånger, och är redo att ge mitt utlåtande.

 

Applicering

Filtspetsen är stor – mycket större än de eyelinerpenslar jag är van vid att använda – men väldigt smal allra längst ut, vilket gör det enkelt att måla tunna, precisa linjer. Samtidigt gör den flexibla basen det möjligt att snabbt dra riktigt tjocka streck, utan att göra spetsen instabil. Färgen är kolsvart, men inte matt.

 

superliner superstar swatches

 

superliner superstar spets

 

Hållbarhet

Urusel. Efter bara en timme (eller någon minut om ens öga bestämmer sig för att rinna det allra minsta) är min hittills perfekta eyelinervinge utsmetad. Dessutom torkar den ytterligare efter att den smetats ut, vilket gör den helt omöjlig att fixa till så snart en lämnat huset – jag fick själv stå med en helt sabbad vinge på en fest i flera timmar!

 

Slutsats

Jag är ledsen, L’Oréal, men det här var ett riktigt bottennapp. Förutsättningarna är bra – en lättanvänd, flexibel filtspets med nattsvart färg – men resultatet blir sådär. Skippa den här eyelinern och spara istället pengarna till min nuvarande favorit: Kat von D Tattoo Liner.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
1/5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.