Organisera dina nagellack

organisera nagellack före

 

 

Många nagellacksmärken har höga, enfärgade korkar – snyggt, men inte särskilt praktiskt vid förvaring. Hur ska en kunna hitta sin favoritnyans utan att rada fram varenda flaska? Jag har hittat en smart lösning som förenklar lackandet något oerhört!

Allt du behöver är egentligen bara nagellack och ett par bomullspinnar. Doppa pinnen i lacket, droppa färgen på ovansidan av korken och låt torka. Klart! Nu har du en smart liten indikator som låter dig orientera dig lätt bland alla nyanser, texturer och finishes på hyllan. Smart, va?

 

organisera nagellack tops

 

organisera nagellack efter

 

Är det någon nyans ni undrar över är det bara att kommentera 🙂

1 reaktion på ”Organisera dina nagellack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.