L’Oréal La Palette Nude

loreal la palette nude

loreal la palette nude 2

 

L’Oréal matchar hösten nudetrender med två nya paletter: La Palette Nude Beige och Rose. En budgetvariant av de numera ikoniska Naked-paletterna från Urban Decay, och värdiga motståndare till Maybellines The Nudes som släpptes tidigare i år. Möt hösten med snygga nyanser av rosé eller guld – vilket blir ditt val?

L’Oréal La Palette Nude innehåller tio olika nyanser i såväl matta som skimriga nyanser. La Palette Rose kännetecknas, som namnet antyder, av rosétoner som sträcker sig från skimrande vit till djup vinröd, och La Palette Beige av beige toner från benvit till matt mörkgrå. De matta nyanserna är definitivt svagare i pigmentering än de skimriga, precis som det brukar vara i budgetpaletterna.

 

loreal la palette färger

loreal la palette nude swatches

 

Skuggorna känns torra i konsistensen och de matta, mörkare färgerna swatchas ojämnt. Däremot är alla nyanser otroligt lätta att blanda och sudda ut, och blir riktigt fina på ögonlocken. Dessutom är penseln som följer med överraskande bra, och kan faktiskt användas om det kniper (till exempel på resa). Kortfattat är det alltså helt okej budgetpaletter, men inte mer än så.
Lanserades v 34 för 129 kr/st.

1 reaktion på ”L’Oréal La Palette Nude

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.