REN – Clean Skincare

REN Clean Skincare

 

REN Skincare presenterades i Palma och jag fick för första gången prova deras produkter; både gamla favoriter och nya produktreleases. REN satsar på, you guessed it, hudvård med rena och effektiva ingredienser i flera olika produktserier. Märket sägs vara särskilt bra för känslig hy, men det finns också många produkter som passar alla. Låt oss ta en titt på pressproverna som delades ut på Mallorca!

 

REN vita mineral

Serien Vita Mineral är framtagen för att säkerställa att huden håller sig återfuktad och rik på näring. Så skyddas den och ger ett friskt, vackert intryck.
Omega 3 Optimum Skin Oil är en olja som ska förbättra hudens lipidbarriär och ge ny energi till huden. Huden ser fylligare och friskare ut, tecknen på tidigt åldrande minskar och dessutom optimeras effekten av din redan existerande hudvårsrutin. Används som ett serum för att boosta huden en extra trött morgon!
Active 7 Eye Gel är en svalkande, lätt ögongel som minskar synligheten av mörka ringar och påsar, samtidigt som den jämnar ut och mjukgör ögonområdet. Kan användas både under (i din morgonrutin) eller över (när du behöver ett lyft under dagen) din makeup.

 

REN keep young and beautiful

 

Keep Young And Beautiful Instant Firming Shot boostar hudens fuktbalans, absorberas snabbt och piggar verkligen upp hyn! Den har redan blivit en av mina favoriter då den går lika bra att använda på morgonen för en omedelbar pick-me-up som under dagen, ovanpå ens makeup, för att fräscha upp en kakig eller glåmig hy.

 

REN misc

 

Moroccan Rose Gold Glow Perfect är en underbar torrolja som inte bara doftar gott utan också snabbt återfuktar huden och ger ett snyggt glow. REN marknadsför den som en produkt som mjukgör, återfuktar och reducerar UV-skador.
Wake Wonderful Night-Time Facial är en ansiktsmask med AHA-syror som ska verka över natten. Applicera efter ditt serum, sov och skölj sedan av masken på morgonen. Din hy kommer kännas len, mjuk och full av lyster – som efter en full natt av skönhetssömn!

 

Har ni provat något från REN? Vilka är era favoritprodukter från märket?

 

2 reaktioner på ”REN – Clean Skincare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.