IsaDoras event @ Berns Hotel

isadora event champagne

 

I onsdags bjöd IsaDora in en hel massa bloggare till Berns Hotel för att visa upp deras nya Nude Cushion Foundation. Det bjöds på champagne, muffins, sushi och inte minst underbart sällskap. En av de bästa kvällarna jag haft på länge!

Nya Nude Cushion Foundation är inget nytt rent globalt (Asien har haft denna typen av basprodukter huuur länge som helst), men IsaDora är faktiskt det första budgetmärket i västvärlden att lansera något liknande! Hur häftigt är inte det? Dessutom behöver en inte köpa dyra refills när produkten tagit slut, utan en kan enkelt fylla på med sin vanliga nyans av Nude Sensation Fluid Foundation. Miljövänligt, smidigt och smart!

isadora event cushion foundationLanseras v 39

isadora event demoIsaDoras makeupartist Stephan (@meandmybrushes på Instagram) demonstrerar att Nude Cushion Foundation också kan användas för touch-ups, utan att huden ser kakig ut

 

Foundations var inte det enda som visades upp! I höst dyker det nämligen också upp tre olika paletter: två vanliga Color Bars i nya färger, och en ännu större palett med ännu fler skuggor! Visar upp dem om ett tag 🙂
Nytt för i höst är också matta nagellack: istället för att kladda med matta topplack kan en nu pensla på IsaDoras Velvet Matt Nails och få sammetsmatta naglar med en gång. Såå snyggt! Även Gel Lacquer-serien får nya nyanser.

isadora event velvet matt nails

isadora event gel nail lacquer

 

Jag fick dessutom chansen att träffa och prata med den underbara Therese Lindgren under kvällen. Hon är verkligen precis lika gullig på riktigt som på sin YouTube-kanal! ❤

 

Therese och jag

 

 

Tack IsaDora för ett otroligt väl uppstyrt event, jag hade supertrevligt! Och tack till alla gäster som var så roliga att träffa – jag bondade lite extra med underbara Cajsa och fantastiska Sanna. Glömde tyvärr att ta bilder med dem, men då har vi i alla fall en anledning till att ses igen! 😉

2 reaktioner på ”IsaDoras event @ Berns Hotel

  1. åh, det eventet verkade så härligt! Är så ledsen över att jag inte kunde komma på det. Men vi hade ett brynevent så ibland får man prioritera! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.