Dagens makeup – Perfection

surgery makeup 1 surgery makeup 3

 

surgery makeup 2

surgery makeup 4surgery makeup 5

 

Det var längesen jag gjorde en SFX-look, så det var riktigt kul att plocka fram all latex och vax igen! Tyvärr hade en del grejer blivit gamla och torkat ihop, så det blev tyvärr inte riktigt som jag ville ….

På Hud & Kosmetik-mässan i onsdags träffade jag en sjuksköterska som jobbar på en klinik för plastikkirurgi. Vi pratade en stund om bloggar, utseende och operationer och kom slutligen fram till att vi skulle kunna köra ett litet samarbete för att informera folk om plastikkirurgi – en frågestund! Ställ era frågor om plastikkirurgi – allt ni någonsin undrat – så ska jag ta med dem till henne! Hur bra?!

 

Inga frågor är för små, stora eller dumma. Fråga på!

3 reaktioner på ”Dagens makeup – Perfection

  1. Min fråga är , vad ska man tänka på när man ska göra en bröst operation? samt kan du rekomdera några bra ställen?
    Hur stor är risken för komplekationer?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.