Essie Cashmere Matte Collection 2015

Essie cashmere matte

 

Höstens snyggaste nagellackskollektion? Absolut! Essie lanserar tillsammans med Rebecca Minkoff fem otroligt vackra lack i neutrala höstnyanser som torkar till en kashmirmatt finish. Tre av lacken är dessutom läckert duokroma.

Det här är verkligen en kollektion som kommer att pryda mina naglar i höst! Det finns lack för både fest och vardag, en nyans för varje känsla och humör. Coat Couture är linjens stjärna och är en grålila nyans med blå skiftningar, äggskalsvita Wrap Me Up är vackert sofistikerad och All Eyes On Nudes för tankarna till kaffe latte. Min favorit är definitivt Just Stitched, en underbart prinsessrosa färg med blårosa skiftningar, tätt följd av Cozy in Cashmere som är en riktigt höstig brungrå nyans.

Alla lack släpps v 43 för 129 kr/st.

 

Vilket lack gillar du bäst?

2 reaktioner på ”Essie Cashmere Matte Collection 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.