Essie Fall Collection 2015 – Leggy Legend

essie autumn 2015

 

Essies höstkollektion Leggy Legend skriker 70-tal med kulörer och metalliska finishes. Linjen är full med guldkorn och jag älskar som vanligt de fyndiga namnen, den här gången inspirerade av röda mattan och glammiga kändisar.

Kollektionens flagskepp är den metalliska koppargyllene nyansen Leggy Legend, och är definitivt ett av de allra trendigaste lacken i höst. 70-talet är inne igen och hur skulle något kunna vara mer spot on än så här? Det går inte.
With The Band är snyggt brunröd och en mustig höstvariant på det klassiskt röda lacket, som istället finns i Color Binge. Lys upp hösten med klarröda naglar!
Min favorit är definitivt djupblå Bell Bottom Blues! Som en kall natthimmel skimrar det i den underbart blå färgen, utan att se glittrig eller “tacky” ut. Jag älskar sådana här toner på lack, och Bell Bottom Blues är inget undantag. ♥

essie autumn 2015 2
In the Lobby är en mer mogen färg – en mörklila som för tankarna till mörka läppstift, stickade tröjor och stora koppar med te. Tänk er den snygga färgen till en senapsgul tröja och kastanjebrunt hår; fantastiskt vackert!
Frock ‘n Roll är det lacket alla andra beautybloggare verkar gilla mest, men för mig är det tyvärr en besvikelse. Det ser så jäkla läckert ut i flaskan med sin lila/grå/bruna skimmernyans, men i verkligheten ser det bara svart ut och i solljus som en taskig mörkbrun färg med lite strösslat skimmer. Supertrist verkligen, men den här flaskan kommer jag nog skicka vidare till en vän.

Lacken lanserades v. 36 och kostar 129 kr/st.

 

Ser ni några nya favoriter i Essies höstkollektion?

2 reaktioner på ”Essie Fall Collection 2015 – Leggy Legend

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.