Maybelline Lasting Drama Automatic Gel Pencil

maybelline gel drama 1

Ibland kommer det pressutskick som kanske inte ser ut att vara mycket för världen, men som en testar förstrött och då upptäcker att produkterna är effin’ AMAZING. Lite så är det med de nya ögonpennorna Lasting Drama Automatic Gel Pencils från Maybelline.

Pennorna är av twist up-typ och är riktigt krämiga att applicera. Just nu finns de i tre färger: mattsvarta Black och de två metalliska nyanserna Volcanic Bronze och Sapphire Strength. Jag är dock inte helt tillfredsställd och hoppas på fler vackra nyanser i serien!

maybelline gel drama 2

maybelline gel drama

 

Det finns faktiskt inget annat att göra just nu än att släppa allt en har, skrapa ihop 89 kr per penna (hur billigt?!) och springa iväg till närmaste återförsäljare för att köpa på sig alla tre nyanser. Fantastiskt mjuka, fantastiskt vackra och fantastiskt hållbara. Jag är helsåld på Maybellines höstnyhet! Imorgon får ni se en übersnygg look med den blå pennan här på bloggen.

5 reaktioner på ”Maybelline Lasting Drama Automatic Gel Pencil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.