Nyx Butter Lipsticks

nyx butter lipstick

Nyx Butter Lipsticks finns i 22 läckra nyanser och i förra veckan fick jag två hem av dem. Som majoriteten av mina läpprodukter även dessa rosa, men faktiskt inte alls lik någon annan färg jag äger. Stiften är krämiga, otroligt pigmenterade och lättapplicerade på läpparna.

Little Susie lutar åt det röda hållet, men räknas ändå som rosa, och faktiskt en riktigt snygg färg. Inte riktigt röd, inte riktigt knallrosa utan något däremellan – hallon är nog det närmaste jag kommer att tänka på.

Taffy är en ljusrosa, kalltonad färg som täcker min naturliga läppfärg trots att den är så ljus och lätt på läpparna. Nyansen känns typiskt tuggummi- eller Barbierosa.

Mina stift kommer från NordicFeel.se där de kostar ynka 85 kronor styck.

nyx butter lipstick swatches

 

Äger ni några Butter Lipsticks? Vilka då?

Inlägget innehåller produkter som skickats till mig för påseende av ett företag/dess PR-byrå.
Jag har själv valt att skriva inlägget och mitt omdöme har inte påverkats av avsändaren. Ta del av hela min PR-policy här.

2 reaktioner på ”Nyx Butter Lipsticks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.