Q&A #3

Har ni missat tidigare delar? Här finns  #1 och #2! Har ni fler frågor är det bara att ställa dem i kommentarerna. ♥

 

fein

 

Vilka utländska beautybloggare rekommenderar du?
Jag läser faktiskt inte så många icke-svenska skönhetsbloggar, utan det blir mer att jag halkar in på dem (typ Temptalia som har kategoriserat ungefär samtliga av världens alla produkter inklusive noggranna färgbeskrivningar och jämförande swatches) när jag letar efter recensioner, prisuppgifter eller nyanser. Jag följer fler på YouTube – och där är mina favoriter NikkieTutorialsBeautyCrushEstée LalondeTati och Patricia Bright.

Vilka är dina favoriter bland lösögonfransar?
Alltså, jag är en sån rookie när det kommer till lösfransar eftersom att jag inte tycker att jag passar i det på riktigt. De blir oftast okej på bild, men jag har så små ögon och ett så litet område mellan fransrad och ögonbryn att alla fransar ser överdrivna och utomjordiskt långa ut. Några som dock ser okej ut och dessutom är sköna att ha på sig är Volume N° 100 från Eylure! De är väldigt naturliga i tjocklek och inte extremt långa så länge en har något sånär normalstora ögon, haha.

 

eylure no 100

 

Har du några syskon?
Ja, jag har tre vuxna halvsyskon. Jag är en sladdis och därför rejält mycket yngre än dem – det skiljer 15 år mellan min yngsta storebror och mig, och hela 23 år mellan mig och min syster! Det låter kanske konstigt, men det är faktiskt himla kul och bra. Till exempel har jag hittills fått fyra underbara syskonbarn som jag älskar över allt annat här i världen. ♥

 

1 reaktion på ”Q&A #3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.