L’Oréal La Vie en Rose Exclusive

L'Oréal la vie en rose

Efter storsuccén Pure Reds förra året lanseras nu en rad nude och rosa toner exklusivt framtagna i samarbete med kända stilikoner. I Sverige har vi fått Naomi Watts, Blake Livelys och JLos varianter av rosa. Kollektionen är limited edition och finns bara i butik under v. 40-43! Läppstiften kostar 129 kr/st, nagellacken 59 kr/st.

I totalen finns det tolv olika nyanser, men som vanligt är Sveriges utbud begränsat och vi får nöja oss med en fjärdedel av dessa. Det är åtminstone tre helt olika färgtoner, vilket är kul! Jag blir dessutom glad när jag ser att det är en viss mångfald bland kvinnorna som fått ta fram färgerna – det bryter normerna och ökar chansen för att alla ska kunna hitta en färg som matchar just deras hudton.

 

L'Oréal la vie en rose nagellack

L'Oréal la vie en rose läppstift

 

Kan vi prata om hur vackra läppstiftshylsorna är? Jag tycker att designen är fantastisk och de andas verkligen lyx och exklusivitet. De sammetsmatta ytorna med gulddetaljerna har gjort mig helsåld på kollektionen. Dessutom är det något med stiftens rundade form som känns annorlunda och kul.

Naomis nyans är en ljusrosa nudenyans som passar både till vardags och fest, på naglar och läppar. Blakes har en orange hint i sig med JLo tagit fram en djup, bärigt lila färg som kommer att vara helt underbar i höst och vinter! Stiften är krämiga och glider lätt över läpparna, och nagellacken är av bra kvalitet som är jämnt täckande i två lager och torkar relativt fort. Ett plus är att L’Oréal verkligen lyckats med att matcha nyanserna i lacken och stiften; i verkligheten är de i precis samma färg. Imponerande!

 

Det här är definitivt en kollektion som är värd att kollas in, om du är ute efter att utöka din rosa skönhetsgarderob i höst!

6 reaktioner på ”L’Oréal La Vie en Rose Exclusive

  1. looovely design på hylsorna!! 😀
    sv: ja, tjuvläs, tyckte vi var asgulliga! Och angoende cotton candy grapes så hatar Erik dem och jag älskar dem… så jag antar att det är en ganska speciell smak som ma antingen hatar eller älskar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.