Matta höstnyheter från IsaDora

matta-höstnyheter

IsaDora är ett av mina absoluta favoriter bland budgetmärken, matta läppar och naglar älskar jag och bär mer ofta än sällan. Så du kan säkert tänka dig hur glad jag blev när det här underbara utskicket trillade ner i min brevlåda!

 

IsaDoras serie Twist-Up Matt Lips har utökats med fem nya nyanser som går i dova, rosa och lila toner. Formulan är krämig och sitter på läpparna i flera timmar utan att ge den där klassiska linerlooken. Kan kännas något uttorkande på läpparna trots papaya- och orkidéextrakt som ska verka mjukgörande och fuktgivande, men grundar en med ett bra läppbalsam strax innan applicering är det inga problem. Nyansen Majestic Mauve har blivit en vardagsfavorit hos mig! Läppstiften lanseras v. 42 och kommer kosta 129 kr/st.

twist-up-matt-lips-swatchesMajestic Mauve, Queen of Roses, Ruby Gem, Purple Prune, Dark Velvet

 

Velvet Matt Nails är lack i snyggt frostade flaskor med en formula som ger sammetsmatta naglar. Färgen är fulltäckande i två lager, men ska (enligt tjejen som fixade mina naglar på IsaDora-eventet) inte användas tillsammans med ett baslack då det får den matta effekten att försvinna. Det – kombinerat med att en inte heller kan använda topplack då det givetvis också gör ytan glansig – gör att lacket inte håller särskilt länge. Men det är himla snyggt ändå! Lanseras i sex nyanser v. 42 och kommer kosta 79 kr/st.

isadora-matt-nailsSoft Skin, Moody Blues, Grape Royal

Är det här något som lockar er lika mycket som mig?

3 reaktioner på ”Matta höstnyheter från IsaDora

  1. jag har blivit otroligt besatt av matta läppstift. är på jakt efter ett blodrött liknande, men har dock inte hittat nån i den färgen :/ om du har nått tips på ett sånt läppstift så skulle jag bli glad 🙂

    1. Ruby Woo från MAC är ju väldigt populär, men det finns många i lägre prisklasser också 🙂 Jag tycker om Nyx Matte Lip Creams och bland dem kan du kika på nyansen Monte Carlo eller deras Matte Lipstick i Pure Red, Perfect Red eller Bloody Mary; annars har IsaDora ett fint stift i färgen Red Carpet (Femme Fatale är lite mörkare). Kolla också bland alla märkens läppennor! Hoppas att du fick lite hjälp, kram. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.