Nyhet: IsaDora Eye Color Wonder Bar

IsaDora-Wonder-bar

Förra veckan lanserade IsaDora en utökad version av sina tidigare, mycket populära Eye Color Bars – Eye Color Wonder Bar! 12 härliga nyanser med både matta och skimriga nyanser finns nu i butik för 249 kronor.

Visst är paletten fin? De neutrala nyanserna passar många, och pigmenteringen i skuggorna är faktiskt förvånansvärt bra – till och med i de matta färgerna! Borsten på den dubbelsidiga applikatorn är helt okej (för att vara en gratisborste som bara följer med) men jag förstår inte varför alla producenter fortsätter att slänga med en skumgummisvamp i varenda palett de släpper ut på marknaden. Använder någon någonsin sådana? Sätt ihop två borstar – en platt och en fluffig – istället, snälla.

Spegeln i locket är tillräckligt stor för att paletten ska vara smidig nog att ha med sig på resan och med många nyanser i båda sidor av nyansspektrat kan en hitta många användningsområden: highlighters, mörka bryn, eyeliner och så självklart vackra sotningar.

Vill du ha en riktigt bra budgetpalett med pigmenterade, vackra, neutrala skuggor är Eye Color Wonder Bar från IsaDora verkligen något att kolla in!

8 reaktioner på ”Nyhet: IsaDora Eye Color Wonder Bar

  1. angående gummiborstarna, ja jag känner faktiskt en som använder dem! Hellre än vanliga borstar! Det sjuka är att hon är kung på att lägga ögonskugga med gummiapplikatorerna! Själv kan jag absolut inte sminka med dem haha

  2. Gummiborsten är faktiskt riktigt grym när man applicerar en riktigt skimrig ögonskugga! Den packar verkligen på!! Haha så den är faktiskt inte så dålig 😉 fast skulle väl inte direkt påstå att jag kan använda den till något annat, men den packar på skimmer riktigt bra! Testa det!
    Kraam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.