Ansiktsprodukter från No7

Vackra Sanna höll för några veckor en tävling på sin blogg och Instagram där hon tävlade ut några av sina favoritprodukter från märket No7. Och gissa vem som vann – jag! Låt mig presentera produkterna jag fått hem.

no-7-energising-mask

No7 Beautiful Skin Energising Mask är en flytande peel-off mask som ska väcka huden med en explosion av fräschet och lyster. Det låter spännande, va? Masken ska appliceras 1-2 gånger i veckan på rengjord hy, i ett tunt lager. Efter 10 minuter har ytan torkat och masken går att dra av för att efterlämna en uppfriskad hy full med lyster. Kostar knappt 18 dollar och finns på Amazon.

 

no-7-stay-perfect-primer

No7 Stay Perfect Primer har faktiskt blivit min nya favorit bland ansiktsprimers, och jag alternerar mellan denna och The Body Shop Wonderblur beroende på om jag vill ha en krämig eller silikonaktig yta. Stay Perfect står för den lätta, krämiga formulan som skapar en matt grund för både tunna BB-creams och tyngre foundations, och får ens bas att hålla hela dagen. Kostar ca 159 kr/20 ml och finns på bl.a. Apotek Hjärtat.

 

no-7-shimmer-palette

No7 Shimmer Palette, här i nyansen Rose, är en helt sjuk highlighter. Den är intensiv, innehåller flera nyanser och glittrar till och med i mörkret! Jag har fått så fina komplimanger när jag burit detta skimmer på kindbenen, men för mig är den lite för grovkornig för att den ska passa som vardagshighlighter – då föredrar jag jag metalliska, glänsande finishes snarare än glittriga. Men den blir så fin på bild och på fest! Kostar även den 159 kr och finns att köpa hos bl.a. Apotek Hjärtat.

 

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

1 reaktion på ”Ansiktsprodukter från No7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.