Maybelline Baby Lips Winter Delight

maybelline-baby-lips-winter-delight

 

I förra veckan släppte Maybelline nya, söta läppbalsam i sin världskända Baby Lips-serie: Winter Delight! Fyra fina färger, fyra juliga smaker och alla till ett lågt pris. Låt oss ta en titt på de söta vinternyheterna! Finns i butik nu för 39 kr/st.

 

Sweet Apple är sådär typiskt julröd och doftar starkt och sött. Nästan lite för sött för min smak, faktiskt, men färgen blir fin och väldigt täckande! Det är nästan så att jag vill kalla denna och Barbie-rosa Sugar Cookie för lätta läppstift snarare än balsam.

 

maybelline-baby-lips-winter-delight-swatches

Är du mer för nudenyanser än färg, kan du kanske hitta en ny favorit i svagt, svagt, svagt rosatonade Mint Candy eller brunaktiga Hot Cocoa. Jag tycker att det är sjukt hur bra Maybelline lyckats med dofterna i den här serien – en känner verkligen doften av varm choklad eller kakor, vilket i alla fall får mig att verkligen längta till julen.

 

Är de nya Baby Lips något som ni kommer att kolla in i butik?

2 reaktioner på ”Maybelline Baby Lips Winter Delight

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.