Tips: Hållbar manikyr med IsaDora Gel Nail Lacquer

isadora-gel-laquers

IsaDora Gel Nail Lacquer är hållbara och prisvärda nagellack som finns i en lång rad med olika färger. För under 100 kr/st får du ett gelliknande resultat som håller i flera dagar. Vilken nyans blir din favorit i höst?

Jag älskar nagellack – rätt färg kan lyfta en hel outfit, pusha upp ens självförtroende en nivå eller fungera lite terapeutiskt som avslut på en stressig dag. Det största problemet jag har med lack är dock att de aldrig håller särskilt länge på mina mjuka naglar, utan skalas av efter bara en eller två dagar. Det spelar ingen roll vilket märke eller topplack jag använder; det slutar alltid med färgglada flagor i hela huset.

Tills jag upptäckte IsaDora Gel Nail Lacquer! Med de här lacken håller min manikyr i åtminstone fyra dagar innan den börjar nötas ner, och de torkar dessutom väldigt fort. Två lager av ett färgat Gel Nail Lacquer, låt torka i tre minuter, ett lager topplack som får härda i solljus i ca en minut. Sen är det klart! Superglansigt och stenhårt resultat.

 

isadora-gel-lacquers-1

Fr v t h: 210 Top Coat, 234 Marron Glace, 235 Midnight, 244 Red Spell, 245 Berry Baroque,
246 Lovely Lilac

 

isadora-gel-lacquers-2

Fr v t h: 244 Red Spell, 245 Berry Baroque, 246 Lovely Lilac, 247 Purple Passion, 249 Turtledove, 250 Liquorice

Mina nyansfavoriter är definitivt klarröda 244 Red Spell eller ljust lavendellila 246 Lovely Lilac, men tänk så snygga både 247 Purple Passion och 235 Midnight blir i höst! Vilken nyans gillar du bäst?

2 reaktioner på ”Tips: Hållbar manikyr med IsaDora Gel Nail Lacquer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.