Essie Winter Collection 2015 – Virgin Snow

Essie-vinter-2015-1

Årets vinterkollektion från Essie består av två skimmer- och tre krämlack inspirerade av fashionabla kvinnor på afterski och spa. Lacken släpps i veckan och kostar som vanligt 129 kr/st.

Nyckelnyansen i Essie Winter Collection 2015 heter Virgin Snow och är ett ljust lavendellack med krämfinish. Färgen är vacker, men får mig att tänka på vår snarare än vinter. Och varför i hela friden är det just det lacket som är kollektionens hero shade, när det fantastiska Haute Tub finns till hands?

Det svarta lacket har ett snyggt och unikt oljefläcksskimmer (som är svinsvårt att fånga på bild, jag rekommenderar att ni istället vänder på flaskan i butik!) som känns mycket lyxigare och exklusivt än en enkel lila nyans. Après-Chic är silvermetalliskt och en riktig fullträff på skimmerfronten. Visst har vi sett metallskimret förr – hos både Depend och OPI – men den här nyansen är mycket glittrigare och iögonfallande.

 

essie-vinter-2015-2

Peak Show heter kollektionens ljusaste lack och ser nästintill vitt ut på naglarna trots att det är svagt rosatonat nude. Väldigt likt många andra Essie-lack, men fortfarande helt eget. Hur många skära färger kan ett företag formulera?

Altitude Attitude är rött med rosa toner, en riktigt snygg nyans som kan kännas mer lättburen och vardaglig än den klassiskt knallröda. Är du däremot ute efter något djupare, kan Shall we chalet? vara värd en titt: rubinrött med krämfinish. Klassiskt, vackert, stilrent.

 

Vilken nyans från Essie Winter Collection 2015 är din favorit?

1 reaktion på ”Essie Winter Collection 2015 – Virgin Snow

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.