Anastasia Beverly Hills Contour Kit – Light to Medium

abh-contour-kit

Som sist ut bland ungefär alla andra skönhetsbloggare är även jag ägare till Anastasia Beverly Hills Contour Kit! Finns hos bl.a. Ellos för 649 kr.

Egentligen hade jag inte tänkt skriva om produkterna från Ellos förrän jag fått hem allt från dem, men som jag skrivit tidigare har samarbetet inte riktigt funkat. Därför får inläggen komma upp lite sporadiskt; en produkt åt gången.

 

Anastasia Beverly Hills Contour Kit är ett kontureringskit med sex olika puder: två matta och en skimrig highlighter, två bronzers (en matt och en med lite lyster) och ett puder som är perfekt för att skapa och framhäva skuggorna i ansiktet. Kitet finns i tre olika utgåvor: Light to MediumMedium to Tan och Tan to DeepEllos säljer endast två av dessa och jag har beställt hem den ljusaste versionen.

 

abh-contour-kit-swatchesFr v t h; övre raden: Sand, Banana, Vanilla
Fr v t h; nedre raden: Java, Fawn, Havana

 

Alla puder, förutom Java, är ganska torra i konsistensen. De mörka nyanserna har bra pigmentering, medan en får jobba upp de ljusa en del för att de verkligen ska synas tydligt på huden. Det kan dock ha att göra med att de är precis i min hudton och därför smälter in bra!

Jag har inte hunnit testa produkterna i ansiktet än, men det ska bli kul att få leka runt lite och se hur stor skillnad dessa gör gentemot IsaDoras Face Sculptor, som jag brukar använda till vardags. 🙂

 

Vilka produkter brukar ni använda till contouring?

 

Inlägget är publicerat i samarbete med ett företag, eller en PR-byrå på uppdrag av ett företag. Mina omdömen påverkas inte av avsändaren. Läs hela min PR-policy här.

5 reaktioner på ”Anastasia Beverly Hills Contour Kit – Light to Medium

  1. Jag har ju denna + cream contour men jag är inte supernöjd. Jag kan använda de mörka färgerna, det funkar, men de ljusa färgerna är inte tillräckligt ljusa för mig och fastnar liksom inte. Det blir ingen skillnad. Och Cream Contour ska vi inte tala om… Där är de mörka färgerna så orange att jag inte kan använda dem allt. Däremot kan jag använda de ljusa färgerna på den 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.