GIVEAWAYS VARJE DAG!

giveaways-varje-dagBakgrundsbilder från Pinterest: @rebeckacm

Igår avslöjades de sista luckorna i The Body Shops lyxiga adventskalender, men det betyder inte att den spänningsfyllda väntan inför julafton är över. Tvärtom! Om drygt en vecka börjar nämligen något alldeles extra roligt här på BexBeauty.se.

Hej vänner!
Kan ni fatta att 2015 snart är slut? Jag är helt förbluffad hur fort de här elva månaderna passerat, hur mycket jag gjort och så mycket jag inte hunnit med. Att det på söndag är första advent. Hur 2015 verkligen har varit mitt bloggår. Jag tänker inte skriva någon lång snyfttext (det kan vi ta vid nyår, hehe), men min blogg har verkligen lyft med raketfart det här året – från att få mitt allra första pressutskick i januari till att nu i december kunna erbjuda er tjugofyra individuella giveaways i ett sträck.

Det här är mitt tack till er. Tack för det här året, tack för att ni tittar in varje dag och lyssnar på vad jag har att dela med mig av. Tack för att ni gjort så att jag har fått prova på fantastiska produkter, mött underbara människor och åkt på helt makalöst roliga resor – både fysiskt och kunskapsmässigt. Tack för att ni är bäst. ♥

 

På tisdag kör vi igång. Med sponsorer som MadLadyBjörn AxéngloMinerals och många fler kan de kommande veckorna inte bli annat än underbara, och jag hoppas att ni hänger med mig. En lucka, en giveaway, 24 timmar, 24 dagar, utöver min vanliga uppdatering. Be there or be ■

3 reaktioner på ”GIVEAWAYS VARJE DAG!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.