Celebrate it! – Maybelline Julen 2015

maybelline-christmas-2015-1

Celebrate It!

Maybellines julkollektion 2015, Celebrate It!, osar rock och statement. Vad sägs om en alldeles mattsvart liner, förföriska fransar och hallonröda läppar matchade med ett häftigt glitterlack? Kollektionen finns i butik nu.

I serien Celebrate It! ser vi både nyheter och nygamla favoriter, både limited edition och standardsortiment. Låt oss ta en närmare titt!

Master Ink Matte Liner är en ny dipliner som torkar helt matt. Filtapplikatorn är ganska hård, lagom tunn och spetsig och formulan är väldigt lätt att måla med. Jag blev väldigt exalterad när jag fick syn på linern – en helmatt eyeliner i budgetklassen, yay! – men blev ganska besviken då den inte är ett dugg gnuggsäker. Jag hoppas på att den här kommer att komma ut i en vattenfast version så snart som möjligt! Rekommenderat pris: 99 kr/st.

 

maybelline-christmas-2015-2

 

Lash Sensational Multiplying Mascara, här i den djupsvarta nyansen Intensive Black, har faktiskt blivit min favoritmascara till vardags. Den böjda borsten separerar och pushar upp mina fransar som håller sig snygga hela dagen och för ett så lågt pris kan jag inte annat än att varmt rekommendera den. Rekommenderat pris: 139 kr/st.

Color Sensational Lipstick i nyansen 470 Red Revolution är härligt röd utan att vara skrikig eller orange; utan närmar sig snarare någon slags hallonnyans som känns mjukare. Perfekt om en vill börja använda röda läppstift i vinter! Rekommenderat pris: 119 kr/st.

 

maybelline-christmas-2015-3

 

Color ShowNew York Spotlight, är limited edition och riktigt läckert. Krämfinishen har en svart bas och ganska stora korn av silverglitter vilket gör det ultimat för de starka ljus som lyser upp våra hem under storhelgerna. Rekommenderat pris: 139 kr/st.

I kollektionen finns även en krämskugga, Color Tattoo Eternal Gold, som jag tyvärr missade att få med på bild. Den är en ursnygg, metallisk guldnyans och kostar ca 99 kr/st.

 

Celebrate It! är helt klart en kollektion som kan vara värd att kolla in, om inte så för den grymma mascaran och den fina krämskuggan eller läppstiftet. Jag hoppas dessutom verkligen på att det kommer en vattenfast variant av eyelinern, då det är så jäkla snyggt med matta linjer!

 

Är du sugen på något från Maybellines julkollektion Celebrate It!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.