Acadermia 2015

acadermia-1

Acadermia är Sveriges ledande event inom modern skönhet – här möts bransch och konsument för att tala om allt från makeup och hudvård till fillers och extravaganta frisyrer. 86 utställare och 37 seminarium gör Acadermia 2015 till en självklar mötesplats för alla skönhetsintresserade. Mässan ingår i Fit For Life WKND som är öppen hela helgen.

Jag var på Acadermia 2015 från ungefär klockan 08:15, då pressfrukosten började och helgen presenterades. Jag mötte bland andra Jasmine, Emma, Annahita och Liselott runt bordet och lite senare träffade jag även på fina Camilla och Ida. Så kul att få träffa så många bloggsystrar igen! ♥

Då jag hade lektioner i eftermiddags hade jag inte möjlighet att stanna hela dagen, men kände ändå att jag fick okej pejl på utställarna och tillräckligt med pressprover för att ni ska kunna få inlägg i veckor framöver!

 

acadermia-3

 

Nej – det är inte Olaplex, som också ställde ut på mässan, utan Cureplex som jag aldrig hört talas om. Tyvärr var montern tom så det fanns ingen vi kunde tala med, men visst är det otroligt likt det patenterade konceptet från konkurrenten? Två salongsprodukter och en vårdande hemmaprodukt som ska reparera håret och göra det starkare. Spännande! Tyvärr var det inget jag fick prov på, men jag ska kika vidare och se vad som verkar vara bäst – Cureplex eller Olaplex?

 

acadermia-4

 

Det finska märket Dermoshop lanserar produkter i otroligt fina helgdesigns lagom till jul. Perfekt att unna sig själv eller ge bort i present! Hur söt är inte förpackningen till den här paletten, till exempel?

 

acadermia-2

 

Daisy Beautys presshylla i VIP-loungen. Här kunde en plocka på sig ett urval produkter från bl.a. GlamglowJabusheCicaderm och Gilda Cosmetics. Det ska verkligen bli superkul att visa er alla spännande godsaker!

 

acadermia-5

 

Care of Gerd, ett svenskt, ekologiskt märke som ligger mig varmt om hjärtat, var där och visade upp sitt sortiment av naturligt baserade produkter. Jag vill testa allt! Schampo, balsam, massageoljor, rena oljor, krämer, serum …

 

acadermia-6

 

Vi kikade också lite på AnneMarie Börlinds produkter som var uppställda på vita fina montrar. Bland annat dessa Beauty Pearls, som både Jasmine och Ida testat och talade bra om! Och hur lyxiga är inte förpackningarna?

 

Kommer du att ha besökt Acadermia 2015 innan helgen är över?

1 reaktion på ”Acadermia 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.