Bex Beauty Julkalender 2015 * Lucka nr 4 *

lucka-nr-4

Fjärde dagen är här och bakom den här luckan döljer sig ett fint kit med Maybellines exklusiva läppbalsam Winter Delight.

Jag har provat de här läpprodukterna förut, och vill du läsa om dem lite mer ingående hittar du recensionen här (där finns även swatches så att du kan se alla nyanser). Kortfattat så gillar jag dem! Kitet innehåller fyra stift med fyra olika, juliga smaker:

Sweet Apple doftar sött, och ger en ganska stark röd ton till läpparna. Sugar Cookie ger även den en klar färg till läpparna, men är istället klarrosa. Mint Candy och Hot Cocoa är däremot lättare och mer nudetonade – den första doftar helt oväntat mint, och den sista doftar. Verkligen. Varm choklad. Hur gott som helst!

 

lucka-nr-4-innehåll

 

En person vinner ett kit med Maybelline Winter Delight. Luckan stängs vid midnatt ikväll. Vinnaren kontaktas via mail, så var noga med att fylla i rätt mailadress! Det är också viktigt att du som vinner svarar på mitt mail inom 24 timmar, annars väljs en ny vinnare.

Tävla genom att fylla i formuläret nedan!

 

Bex Beauty Julkalender – Lucka nr 4

2 reaktioner på ”Bex Beauty Julkalender 2015 * Lucka nr 4 *

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.