Bex Beauty Julkalender 2015 * Lucka nr 18 *

lucka-nr-18

Gläns ikapp med julkulorna i vinter! De metalliska nagellacken från L’Oréal finns i flera nyanser, och vinnaren av luckan kommer få hem hela kollektionen.

Hur häftiga är inte de här lacken? Den silvriga basen ger lacken en djup 3D-glans och färgerna riktigt strålar i julfärger! Lacken släpptes i somras som limited edition och finns därför inte till salu längre.
Värdet är 99 kronor/lack och nyanserna som vinnaren får hem går i rött, rosa, lila och blått. Givetvis fungerar dessa lack att matcha med övriga lack ur Infallible-serien för att hitta nya metallnyanser!

 

lucka-nr-18-innehåll

 

En person vinner de två produkterna som är nämnda ovan. Luckan stängs vid midnatt ikväll. Vinnaren kontaktas via mail, så var noga med att fylla i rätt mailadress! Det är också viktigt att du som vinner svarar på mitt mail inom 24 timmar, annars väljs en ny vinnare.

Tävla genom att fylla i formuläret nedan!

 

Bex Beauty Julkalender – Lucka nr 18

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.