Bex Beauty Julkalender 2015 * Lucka nr 19 *

lucka-nr-19

IsaDoras fantastiska guldkollektion kan vara det snyggaste som släppts i år, och nu kan den bli din! Vinn så gott som hela serien med lyxiga produkter i snygga förpackningar och glittra ikapp med julens festligheter!

Jag är så avundsjuk på den lyckliga människan som får hem det här, kollektionen är så fin att jag vill ha en extra uppsättning, haha!

Jag har skrivit om kollektionen tidigare, och det inlägget hittar ni här. Jag är inte helt säker på exakt vilka produkter det är vinnaren får hem – jag har inte kommit ihåg att kontakta den PR-ansvariga än och nu är det helg. Men det är åtminstone delar av kollektionen, inte bara ett enda läppstift eller så. Se det som en guldig överraskning 🙂

 

lucka-nr-19-innehåll

 

En person vinner delar av IsaDoras Golden Edition-kollektion. Luckan stängs vid midnatt ikväll. Vinnaren kontaktas via mail, så var noga med att fylla i rätt mailadress! Det är också viktigt att du som vinner svarar på mitt mail inom 24 timmar, annars väljs en ny vinnare.

Tävla genom att fylla i formuläret nedan!

Bex Beauty Julkalender – Lucka nr 19

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.