Bex Beauty Julkalender 2015 * Lucka nr 22 *

lucka-nr-22

Bakom lucka nr 22 döljer sig två fina, ekologiska produkter från Loelle. Båda tillverkas i ett kvinnokooperativ i Marocko, vilket gör att jag stolt presenterar företaget. Det här är värderingar som jag vill stå för och representera i min blogg!

Arganoljan är en helt naturlig och certifierad ekologisk arganolja som bevarar hudens fukt, förbättrar hudens elasticitet, mjukgör både hår och hud samt ger omedelbar lyster. Eftersom att arganolja är en tunn olja tränger den snabbt in i huden. Dess rika innehåll av vitamin E gör att den motverkar ärrbildning, påskyndar läkning och lugnar irriterad hud. De antiinflammatoriska egenskaperna gör den också lämplig för acnehud och psoriasis.

Rosenvattnet förbereder huden för ansiktskrämen genom att neutralisera ph-värdet och fungerar svalkande och uppiggande. Vattnet är svagt sammandragande, ökar blodtillförseln och kan med fördel blandas i ansiktscreme och lotion, användas som uppfräschande ansiktsdusch eller återfuktning av hårbotten samt även i mat.

 

lucka-nr-22-innehåll

 

En person vinner två ekologiska produkter från Loelle. Luckan stängs vid midnatt ikväll. Vinnaren kontaktas via mail, så var noga med att fylla i rätt mailadress! Det är också viktigt att du som vinner svarar på mitt mail inom 24 timmar, annars väljs en ny vinnare.

Tävla genom att fylla i formuläret nedan!

 

Bex Beauty Julkalender – Lucka nr 22

1 reaktion på ”Bex Beauty Julkalender 2015 * Lucka nr 22 *

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.