Bex Beauty Julkalender 2015 * Lucka nr 23 *

lucka-nr-23

Nu är det bara en dag kvar till julafton! Hur känns det, har du kommit i stämning än? Om inte, kan kanske den här djupa, sensuella doften få dig att njuta av mörka vinterdagar och mys hemma under pläden.

Black Musk beskrivs som den mörkaste och sensuella doften i The Body Shops sortiment, och har sedan ett event i höstas blivit en ny favorit på parfymhyllan! Jag gillar den så mycket att jag känner att jag bara måste dela med mig av den till en av er för med noter av bambinellapäron, rosépeppar, bergamott, heliotrop, lakritsrot, svart vanilj, svart mysk, patchouli och vetivert är det svårt att inte bli förälskad i doften. ♥

Värdet för dagens lucka är hela 455 kronor.

 

lucka-nr-23-innehåll

 

En person vinner Black Musk EdP från The Body Shop. Luckan stängs vid midnatt ikväll. Vinnaren kontaktas via mail, så var noga med att fylla i rätt mailadress! Det är också viktigt att du som vinner svarar på mitt mail inom 24 timmar, annars väljs en ny vinnare.

Tävla genom att fylla i formuläret nedan!

 

Bex Beauty Julkalender – Lucka nr 23

2 reaktioner på ”Bex Beauty Julkalender 2015 * Lucka nr 23 *

  1. Svar: I år blir det en julkänsla på Ernst nivå då jag firar första julen med min nyfödda son. Tidigare har det varit på en midsommarstångsskala då jag legat på playan i Florida med en pina colada i handen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.