Bex Beauty Julkalender 2015 * Lucka nr 24 *

lucka-nr-24

 

lucka-nr-24-innehåll

 

En person vinner en box med skönhetsprodukter från blandade märken, till ett värde av ca 700 kronor. Luckan stängs vid midnatt ikväll. Vinnaren kontaktas via mail, så var noga med att fylla i rätt mailadress! Det är också viktigt att du som vinner svarar på mitt mail inom 24 timmar, annars väljs en ny vinnare.

Tävla genom att fylla i formuläret nedan!

 

Bex Beauty Julkalender – Lucka nr 24

4 reaktioner på ”Bex Beauty Julkalender 2015 * Lucka nr 24 *

  1. Hej! Jag brukar inte kommentera men känner stt jag måste göra det nu. Ahh gud va tråkigt!!!! Detta hade varit sååå kul att vinna, en helt perfekt avslut på året och så ska man följa dog på twitter men jag har inte ens twitter och kommer inte skaffa det så kan inte ens tävla :/ det har tyvärr varit en negativ sak med denna “julkalender” att man måste följa massa saker för att kunna vara med och tävla, inte så hiskeligt kul tyvärr :/ men annars roligt och fina saker du har tävlat ut! 🙂

    1. Hej! Det är inget måste att följa på Twitter, och det har aldrig varit ett krav att följa något konto i någon av luckorna – det är bara extrachanser. Det enda obligatoriska är att svara på en fråga/motivera varför du vill vinna. Kram och god jul!

      1. Åhh attans då, hade jag vetat det så hade jag tävlat på fler saker :/ men men, nästa år får jag tävla istället ? tack för en fin blogg och hoppas att din jul har varit bra!

  2. Pingback: cialis online

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.