Vår hos Depend

depend-vår-7-day

Depend 7-day Hybrid Polish

Depends lack i serien 7-day är extra hållbart och gjort för att sitta på nageln i upp till en vecka. De håller tyvärr inte hela tiden ut på mina mjuka naglar, men de sitter åtminstone längre än bara en dag eller två. Givetvis spelar det också in vilket bas- och topplack en använder! Kostar endast 39 kr/st och finns hos Åhléns, Kicks, Cubus, ICA och välsorterade parfymeriavdelningar. Släpps vecka 3.

De nya vårnyanserna är, från vänster till höger på bilden:

Out ‘n’ About (heltäckande), Lady Bug Love (heltäckande), Spring Sister (heltäckande), Puddle Jump (heltäckande), Collecting Raindrops (semitäckande), Treehouse Haven (heltäckande), Hidden Rainbow (heltäckande)

 

depend-vår-02

Depend O₂ Nail Polish

Depends O₂-serie släpper igenom ännu mer syre till nageln (förutsatt att du använder bas- och topplack från samma serie) än vanliga lack, vilket låter nageln andas mer istället för att kvävas och skadas. Borsten är lagom bred och lätt att använda. Kostar 29 kr/st och finns hos Åhléns, Kicks, Lloyds Apotek, Kronans Apotek och välsorterade parfymeriavdelningar. Släpps vecka 3.

Några av de nya vårnyanserna är, från vänster till höger på bilden:

467 (heltäckande), 468 (heltäckande), 469 (heltäckande), 470 (heltäckande), 475 (heltäckande), 476 (heltäckande)

 

depend-vår-minilack

Depend Minilack

Minilacken är de mest klassiska lacken ur Depends sortiment, och är nog de första en tänker på när märket nämns. De var några av mina allra första nagellack och definitivt de jag associerar mest med Depend! Hållbarheten är bra, speciellt med tanke på priset, men inte fantastisk. Kostar ynka 25 kr/st och finns hos Cubus, Lindex, H&M, ICA och välsorterade parfymeriavdelningar. Släpps vecka 3.

Några av de nya vårnyanserna är, från vänster till höger på bilden:

466 (heltäckande), 467 (semitäckande), 470 (heltäckande), 473 (heltäckande), 475 (heltäckande), 476 (heltäckande)

 

Är Depends vårnyheter något som du kommer att kolla in?

2 reaktioner på ”Vår hos Depend

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.