Video: Följ med på Daisy Beauty Expo 2016!

Det blev en vlogg av Daisy Beauty Expo 2016, till slut! Lite trist att jag inte tänkte på att filma fler klipp där jag faktiskt talade till er, men jag har försökt lägga till så mycket skyltar som möjligt i videon för att ni ska förstå vad jag gjorde. Det bästa under dagen var absolut ansiktsbehandlingen hos Gilda – ångrengöring och AHA-mask, följt av ett intensivt serum med vitamin C och mjukgörande retinolkräm – och att få möta märken jag inte provat förut. Och så självklart att få träffa och hänga med Amanda, vi klickade helt sjukt bra! När dagen var över kändes det som att vi känt varandra himla länge, och inte alls bara några timmar. ♥

Nu har jag dessutom hur mycket material som helst till inlägg i flera veckor framöver! Idag efter jobbet ska jag försöka strukturera upp alla pressprover och planera lite … ser ni något i videon ni skulle vilja få en titt på allra först?


 

Jag är så fantastiskt tacksam över att jag fick vara med igår och under en hel dag bli bortskämd med ompysslande behandlingar och stylingsessioner, kunskap och nya produkter. Jag förstår varför skönhetsvärlden ser på Daisy Beauty Expo som årets bästa beautyevent och är så glad över att få ha varit en del av det. Tack Kicki, Sam, Krizz och alla andra som varit med och anordnat en dag av pure awesomeness!

6 reaktioner på ”Video: Följ med på Daisy Beauty Expo 2016!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.