Inspiration: Gelénaglar

nagelinspoFölj min nageltavla på Pinterest!

 

Idag ska jag hem till söta Ida och få mina naglar fixade! Hon är ju så himla duktig, och speciellt efter att hon gick en riktig guldutbildning i Polen förra året. Förutom nagelbyggande blir det ekonomisnack, kanske lite vin och med säkerhet en massa blogginspiration! Jag blir alltid så motiverad när jag träffar Ida och blir påmind om vilken fantastisk bloggare, entreprenör och person hon är. Alltid glad men också bestämd, kunnig och envis – jag är så glad att jag lärt känna henne. ♥

Även om naglarna på bilderna ovan är himla fina och effektfulla, blir mina nog ganska neutrala i färgen för att jag ska kunna måla över dem och visa er lackswatches i bloggen. Dessutom vill jag inte ha alldeles för långa; då kan jag inte spela piano ordentligt och då blir min lärare arg, haha!

 

Bär ni fusknaglar? Vilket material använder ni?

2 reaktioner på ”Inspiration: Gelénaglar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.