L’Oréal Brow Artist Sculpt

loreal-brow-artist-sculpt

L’Oréal Brow Artist Sculpt är en helt ny brynprodukt med spännande borste och hållbar formula. Lanseras i februari, finns i två nyanser och kommer att kosta 99 kronor.

Hur kul ser inte den här brynprodukten ut? Jag fick pressprovet med mig hem från Daisy Beauty Expo och hade väl inte särskilt höga förväntningar då jag brukar använda Anastasia Dipbrow Pomade, men efter att ha provat nya Brow Artist Sculpt måste jag säga att jag är imponerad!

L’Oréal Brow Artist Sculpt finns i två nyanser – grå och blond – och jag har fått hem den sistnämnda. Tyvärr är den väldigt gul i färgen, och jag vet inte riktigt vem som skulle kunna passa i den då bryn ofta ser bättre ut när en använder kalla färger. Jag kommer däremot att kasta mig över den grå versionen så snart den släpps i butik!

 

loreal-brow-artist-sculpt-2

 

Den yttersta filtspetsen på applikatorn används till att fylla i brynen, och sedan kan en använda borsten för att sprida färgen över brynen. Applikatorn ser kanske klumpig ut, men efter ett par gånger har en fått in tekniken som krävs och då går hela proceduren på bara några sekunder. Tycker en att det är svårt går det givetvis bra att använda en snedställd, separat borste och måla med men det är ju smidigare om en lär sig att använda applikatorn direkt!
 Däremot hade det varit mycket lättare att använda borsthuvudet om filtspetsen varit vinklad, om du förstår hur jag menar? Nu föredrar jag nämligen att använda en separat borste för att komma riktigt nära (på bilden ovan har jag dock använt applikatorn).

Formulan är lätthanterlig samt fastnar på både hud och hår vilket är toppen då det går att använda L’Oréal Brow Artist Sculpt oberoende av hur mycket bryn en har från början. Färgen sitter på plats hela dagen, och då har jag ändå provat produkten i snöfall, genom tupplurar och under långa skoldagar.

 

Sammanfattning

Jag älskar produkten som koncept, men tycker inte om den blonda färgen som jag har fått hem då den är ganska så gul i tonen. Den grå tror jag däremot kommer bli toppen; och utvecklas serien med flera nyanser (ta inspiration från Anastasia Beverly HillsL’Oréal) kommer L’Oréal Brow Artist Sculpt att bli en riktig hit!
Lättanvänd, sitter hela dagen och har ett riktigt bra pris. Definitivt värd ett köp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.