Daisy Beauty Awards 2016: Årets bästa hårprodukt

daisy-beauty-awards-2016

Daisy Beauty Awards 2016 är igång, och jag sitter i juryn! Fem fantastiska hårprodukter har hittat hem till mig och ska testas till tusen innan de rankas. Mina poäng läggs sedan ihop med Idas, Lindas, Tanjas och Cecilias utlåtanden så att årets bästa hårprodukt kan utses. Ska vi ta en titt på finalisterna?

 

  1. Kérastase Masque Thérapiste – En inpackning som ska vårda håret på djupet med hjälp av substitut för förlorade KAPs; mikroproteiner som finns naturligt i håret och binder ihop keratinet. Vårdar, ger glans, förseglar hårtopparna och ger håret en silkeslen känsla.
  2. Bumble and Bumble Surf Infusion – En blandning av tropiska oljor växter från ger torra, spröda eller kraftigare hår en vårdande behandling samtidigt som det ger en saltvattenstänkt textur till håret. Innehåller dessutom ett UV-skydd!
  3. Living Proof Perfect Hair Day – En behandling med prisbelönta och patenterade “Healthy Hair Molecules” och “Volumizing Molecules” som ska mjukgöra och reducera skador på håret med 78 %, och därmed göra det 4,5 gånger starkare än förut. Används under natten som en vårdande inpackning, och ska inte sköljas ur.
  4. Olaplex No 3 – Har någon missat Olaplex under året som gått? Det är hursomhelst en kräm som appliceras i handdukstorkat hår och reparerar hårets disulfidbindningar. No 3 är, som det låter, en del ur en serie där de två första endast får användas av frisörer då de är mycket starkare än hemmabehandlingen.
  5. Björn Axén Silky Soft Oil Spray – En antifrizzprodukt som ska ge ultimat glans genom det balanserade och naturliga oljekomplexet från bär och blommor, plus vitamin E, och skydda mot skadliga UV-strålar. Oljan absorberas snabbt och har en fjäderlätt, silkeslen känsla.

 

Jag får inte säga vad jag tycker om produkterna än; men resultatet kommer ut i nästa nummer av Daisy Beauty i slutet av februari. Inte förrän efter den 27 februari får jag avslöja hur jag röstade eller vad jag tycker om varje produkt, men då kommer det att komma recensioner – det lovar jag!

 

Har du provat någon av finalisterina i Daisy Beauty Awards 2016: Årets bästa hårprodukt? Vad tyckte du?

3 reaktioner på ”Daisy Beauty Awards 2016: Årets bästa hårprodukt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.