IsaDora Riviera: Spring Make-Up 2016

Inlägget innehåller affiliatelänkar men är inte publicerat i direkt samarbete med något av de nämnda företagen. Läs hela min PR-policy här.

isadora-riviera-spring-collection

Denna säsong lägger IsaDora fokus på mjuka pasteller och lyxigt matta färger, inspirerade av en vacker vårdag på rivieran. Sammetslena matta läppar och naglar möter en mjuk, silkig ögonmakeup med en dramatisk känsla. Kollektionen IsaDora Riviera är ute i butik nu, både fysiskt och online.

 

Alltså, det är något med IsaDoras kollektionssläpp som alltid gör mig inspirerad – till och med när de är fulla av nudes! Annars är det ofta mörka plommonnyanser eller klara färger som får igång mig, men har ni sett hur fina de nya Twist-Up Matt Lips är? Nya nudefavoriter, hello!

 

isadora-riviera-spring-collection-twist-up-matt-lips-swatches

isadora-riviera-spring-collection-twist-up-matt-lips-läppar

Fr v t h; Twist-Up Matt Lips: 49 Bare n’ Beautiful, 51 Bohemian, 69 Nude Rose, 70 Vintage Pink
Multi Vitamin Gloss: 02 Sheer Almond (ej med på övre swatches)

 

Som vanligt är formulan på IsaDoras Twist-Up MattLips krämig och känns inte alls uttorkande på läpparna trots den platta finishen. På mina läppswatches ser de till och med ut att ha en krämfinish, men det är helt enkelt för att ljuset från mina studiolampor reflekteras i dem – på hudswatchen ser du att de är helmatta.

För en gångs skull har jag faktiskt ingen klar favorit, jag gillar till och med 51 Bohemian och glosset 02 Sheer Almond trots att varken bruna nyanser eller läppglans är min grej. Förvänta er många nudeläppar i mina kommande sminkningar!

IsaDora Twist-Up Matt Lips ur kollektionen IsaDora Riviera kostar 129 kronor styck och finns bl.a. hos Eleven.

 

isadora-riviera-spring-collection-eyeshadow-quads-swatchesFr v t h: 05 Nude Rose, 06 Nude Sand

 

I samband med släppet av IsaDora Riviera kommer också två nya utgåvor av de klassiska ögonskuggspaletterna Eye Shadow Quartet. 05 Nude Rose är en kalltonad fyrpalett med tre skimriga skuggor och en matt; 06 Nude Sand har istället fyra matta skuggor varav en har satinfinish, en är matt och två är skimriga.

Skuggorna är välpigmenterade, krämiga och absolut värda en titt om en är ute efter små, smidiga fyrpaletter till ett lågt pris.

IsaDora Eye Shadow Quartet ur kollektionen IsaDora Riviera kostar 119 kronor styck och finns bl.a. hos Eleven.

 

isadora-riviera-spring-collection-mascara

 

Den nya mascaran som följer med kollektionen heter Big Bold Mascara och kommer med en maffig, tät borste som ser ut att kunna skapa rejält med volym och svärta. Det ska definitivt bli kul att prova – jag föredrar vanliga strån på borsten snarare än silikonpiggar till mina tunna fransar.

 

IsaDora Big Bold Mascara ur kollektionen IsaDora Riviera kostar 159 kronor styck och finns bl.a. hos Eleven.

 

isadora-riviera-spring-collection-twin-tip-eyeliner

 

Seriens innovation är definitivt Twin Tip Eyeliner; en flytande eyeliner med en väldigt speciell, paddelformad spets. Den ska ge en enkel applicering med exakt precision där den smala vinkeln ger en tunn och elegant linje, och den tjocka en bred och dramatisk linje. Formulan är vattenresistent och ger en snabbtorkande, intensivt svart färg.

IsaDora Twin Tip Eyeliner ur kollektionen IsaDora Riviera kostar 129 kronor styck och finns bl.a. hos Eleven.

 

isadora-riviera-spring-collection-velvet-matt-nails

isadora-riviera-spring-collection-velvet-matt-nails-swatchesFr v t h: 826 White Velvet, 827 Bohemian, 828 Vintage Blush, 829 Pink Sugar, 830 Blue Cloud, 831 Spring Light

 

Du har väl inte missat IsaDora Velvet Matt Nails sedan tidigare? Ett lättmålat nagellack som torkar matt med en elegant sammetsfinish – den ger liksom ifrån sig lite lyster, vilket gör att naglarna ser mycket lyxigare ut än med en hundraprocentigt matt finish.

Mina favoriter av de nysläppta nyanserna är 826 White Velvet (perfekt bröllopsnyans, tycker du inte?) och 831 Spring Light då jag den senaste veckan snöat in totalt på gula lack. Det är ju himla fint!

IsaDora Velvet Matt Nails ur kollektionen IsaDora Riviera kostar 129 kronor styck och finns bl.a. hos Eleven.

 

Vad ur kollektionen IsaDora Riviera är du mest nyfiken på?

1 reaktion på ”IsaDora Riviera: Spring Make-Up 2016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.