IsaDora Big Bold Mascara

IsaDora-Big-Bold-Mascara

IsaDora Big Bold Mascara är baserad på vegetabiliska vaxer och ska ge intensivt djupsvarta fransar med supervolym. Den stora fiberborsten har en patenterad skärning med både långa och korta strån för optimal applicering. Finns i butik och online, hos bland andra Eleven, för 159 kronor/styck.

Ta en titt på min senaste favoritmascara! Jag fick hem den i samband med IsaDoras vårkollektion Riviera, men Big Bold Mascara har funnits i sortimentet längre än så.

Borsten är gigantisk, och kan vara lite svår att manövrera de första gångerna – det är lätt att få mascarafläckar på ögonlocken – men efter ett tag lär en sig, och med tanke på resultatet tycker jag absolut att det är värt det!

 

IsaDora-Big-Bold-Mascara-resultat IsaDora-Big-Bold-Mascara-resultat-2

 

IsaDora Big Bold Mascara ger mig både längd, volym och färg och är en perfekt mascara som passar både till vardags, särskilt om en gillar att bära lite kraftigare smink som jag, och till fest som grund för lösögonfransar. Jag behöver inte använda någon ögonfransböjare, utan fransarna pushas upp bra och hålls på plats av formulan som stelnar lagom fort. Väl torra känns fransarna varken spröda eller smuliga, vilket är ett stort plus!

Under dagen kan IsaDora Big Bold Mascara kleta av sig något på brynbenet, men är en bara noga med att pudra ordentligt så är det inget en behöver oroa sig för. Fransarna ser lika fina ut efter en jobb-/skoldag som på morgonen när jag applicerade mascaran, men färgen tvättas ändå bort lätt utan oljeremovers.

 

Jag ger IsaDora Big Bold Mascara hela 4.5/5 i betyg – den sista halva poängen ligger helt enkelt på att borsten är så pass stor att det är så gott som omöjligt att inte få någon mascara på ögonlocket, närmast fransraden. Det är dock inget som är något problem för mig då jag alltid bär eyeliner, både till vardags och fest, och därför döljer prickarna bra, men det kan vara irriterande om en gillar att bara ha ljusa färger på locket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.