Snapshots från Make Up Store Beauty Show S/S 16

safari-catwalk

Igår höll Make Up Store i sin årliga beauty show där vårens och sommarens sex looker visades upp. De kommande månaderna bjuder på allt från sockersött och “preppy” till djuriskt och punkigt. Låt oss ta en titt på några mobilbilder från kvällen!

Rökig catwalk, glas med inbyggda små lampor och kul beautynördar – stämningen och inspirationen var på topp under den knappa timmen som showen pågick! Jag träffade både Annahita, Helena, Linda, Jasmine, Camilla och Mikaela där, och som min +1 följde min vän Jacqueline.

Ska vi ta en titt på de sex kommande kollektionerna från Make Up Store?

 

love

 

Först ut är Love, en romantisk kollektion med fokus på fräschhet och rosiga kinder! Svag ögonmakeup, ungdomlig bas och skira läppar.

 

mono

 

Mono bryter av det gulliga med tuffa, mörka drag – här ovan tolkade av Linda. Jag fick upp tankar om en blandning av Cleopatra och Marilyn Manson, ser ni hur jag tänker? Riktigt ball kollektion!

 

safari

 

Safari är den tredje kollektionen som lanseras i förpackningar med leoprints. Sotiga ögon och bronzig hy är helt rätt i tiden!

 

Nästa kollektion, Mystic, missade jag tyvärr att fota 🙁 Men där var stilen futuristisk med metalliska inslag, rätt coolt!

 

prim

 

Prim! Preppy sextiotal med LIVETS highlighter (ser ni Annahitas beundrande blick nere i hörnet?? Jag satt likadant). Överlag kändes den här kollektionen väldigt mycket som Make Up Store – pasteller, fräsch hy och trendigt.

 

enigma

 

Enigma kännetecknades av tydliga fräknar och bronsfärger i såväl sminkningar som klädesplagg. Ögonskuggorna fick stå i fokus, medan allt annat var ganska så nedtonat.

 

diamond

 

diamond-catwalk

 

Den kollektionen som jag tilltalades mest av var definitivt Diamond som med sitt bröllopstema bländade och ägde stenen. De vita (!) förpackningarna kommer att prydas av glittriga stenar för att matcha de prydda klänningarna, och jag ser så fram emot att leka runt med produkterna. Vem gillar inte vackra bröllopssminkningar?

 

Tack för showen igår, Make Up Store! Pressproverna jag fick med mig hem får jag visa någon annan dag. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.