Lunch med Mildh Press

mildh-presslunch-ramlösa

I torsdags bjöd Helena Mildh, grundare av PR-byrån Mildh Press, in till lunch på Urban Deli. Utöver den fräscha buffématen bjöds det även på pressprover från flera märken. Häng med på presslunch!

Jag, tillsammans med ett gäng (mamma-)bloggare, var som sagt inbjudna till Urban Deli i torsdags där vi fick ta oss en titt på flera spännande märken. Lokalen var så fin och bra belyst – till skillnad från många andra event jag varit på – så det var lätt att ta fina bilder!

 

mildh-presslunch-sophie-la-girafe

 

Den ikoniska giraffen från Sophie La Girafe känner väl de allra flesta igen? Märket är känt för sina milda babyprodukter, och vi fick kika på allt från bubbelbad (som även kan användas som en mild ansiktsrengöring!) till kroppskrämer och -oljor. Jag tycker att förpackningsdesignen är hur söt som helst, och jag gillar verkligen konceptet med produkter som är så snälla att de praktiskt taget kan ätas! Är ni spända på att se pressprov från Sophie La Girafe?

 

mildh-presslunch-rubber-duck

 

The Real Rubber Duck släpper nya små badankor i en mycket ljusare ton än den klargula klassikern. De går att köpa en och en, eller som en liten söt familj med en vuxen och två små ungar!

 

mildh-presslunch-organyc

 

Organycs affärsidé är att erbjuda schyssta hygienprodukter för folk med snippa genom att använda sig av ekologisk bomull och vegetabilisk polymer. Var rädd om ditt underliv! ♥

 

mildh-presslunch-nagellack

mildh-presslunch-nagellack-2

 

HUR SÖTA är inte dessa små nagellack från Nailmatic Kids?! Flaskorna är gulligt designade med olika känslouttryck, och lacket är utformat för att kunna tvättas bort med bara tvål och vatten. Perfekt för lek med de minsta när de vill börja utforska skönhetsprodukter! Lacka, tvätta bort, lacka igen.

 

mildh-presslunch-milestone-cards

 

Dessa kort är verkligen något som jag kommer att använda när jag blir gravid (lugna er, det är åtminstone tio år kvar)! The Original Pregnancy and Newborn Cards är en stor kortlek med enkla små texter som “Vi har fått veta att du är på väg”, “Mamma och hennes favoriträtt”, och så vidare som är tänkta att figurera på bilder tillsammans med gravidmagen och föräldrarnaMilestone Baby Cards används istället när barnet väl är fött! Vilket sött sätt att hålla koll på utvecklingen, tycker du inte?

 

mildh-presslunch-mat

 

Trots att jag hade glömt att meddela byrån om att jag äter helvegetariskt, fanns det så mycket gott att äta ändå! Vitt bröd med olivolja, ugnsrostade rotfrukter, fräsch potatissallad, hummus och matvete. I övrigt fanns det bland annat paté, lax och en efterrättspaj som såg superfin ut!

 

Utöver dessa märken fick även titta på ursnygga resemuggar i glas från Joco samt nappar och bitleksaker i naturgummi från Natursutten!

 

Vilket märke är du mest spänd på att se först?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.