Sweed Lashes lanserar Linda Hallberg Edition

sweed-lashes-linda-1

I torsdags lanserade allas vår Linda Hallberg egna lösögonfransar tillsammans med Sweed Lashes! För att fira bjöds det på en fantastiskt god tacomiddag på restaurangen Yuc Mexican i Stockholm.

Jag känner mig så glad och hedrad att Linda valde att bjuda in lilla mig till middagen, med tanke på hur celebert sällskap som fanns i lokalen! Jag var nog den enda där inne med färre än trettiofem tusen instagramföljare … några namn var Kenza, Angelica Blick, Daniel Paris, Anty och Bobby Oduncu. De talade dock mest med varandra, så istället spenderade jag kvällen med underbara Lina! Hon var så sjukt trevlig, lätt att prata med och inspirerande – hon har gjort hur mycket som helst inom sin makeupkarriär – så jag hade inte velat ha något annat sällskap under middagen. ♥

 

sweed-lashes-linda-2

sweed-lashes-linda-3

 

Maten var som sagt fantastiskt god, och jag är så imponerad av köket på Yuc Mexican! De hade missat att jag inte äter några animalier, och fick istället veta det när den vanliga maten serverades.
Jag förväntade mig att sitta hungrig i åtminstone tjugo minuter, men istället tog det max en halv minut innan köket hade snurrat ihop en ny tallrik till mig; likvärdig med de som mina bordskamrater fick. Tre små typer av tacos med avokado, oumph och svarta bönor. Till efterrätt fick jag en übergod, fräsch fruktsallad medan de andra mumsade på ananas- och mangosorbet.

 

Fransarna är så fina och välgjorda att de förtjänar ett eget inlägg, så håll utkik under nästa vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.