Nyx Soft Matte Lip Cream

Inlägget innehåller annonslänkar, men är inte skrivet i samarbete med något företag. Läs hela min PR-policy här.

nyx-soft-matte-lip-cream

Matta, mjuka läppar till ett riktigt budgetpris – spana in klassikern Nyx Soft Matte Lip Cream! Det flytande läppstiftet finns i 16 nyanser hos bland andra Eleven.se för endast 79 kronor/st.

En Soft Matte Lip Cream var faktiskt den första produkten jag någonsin köpte från märket Nyx, och jag har gillat de flytande läppstiften sen dess! Krämen känns mjuk och inte ett dugg uttorkande på läpparna, samtidigt som finishen blir helt matt.

Färgen sitter kvar på läpparna i flera timmar, och det är inga problem att äta eller dricka så länge en inte häver i sig exempelvis spaghetti eller buljong, som ofta är för oljigt för att de flesta läppstift ska stå pall.

 

nyx-soft-matte-lip-cream-swatches

 

De tre nyanserna jag har i min ägo är från vänster till höger MilanParis och DubaiMilan är perfekt som en vardagsnyans för den som vill ha lite mer färg än en vanlig nude, Paris är en riktig färgchock och Dubai påminner mig om chokladpudding. Ingen färg som klär kalla mig, men den funkar säkert bättre på varmare och djupare hudtoner!

 

Äger du någon Soft Matte Lip Cream från Nyx? Vilken nyans?

7 reaktioner på ”Nyx Soft Matte Lip Cream

  1. Jag undrar om du vet vart jag kan få tag på Nyx fantastiska slim lip pencils? Köpte ett par när de hade sin butik i Gallerian. Vet att de nu säljs lite på nätet, Kicks osv men inte hittar just dessa läppennor:(

      1. Det ska jag nog med göra, har inte kommit så långt än. Haha! Alltså de flesta nyanser är helt ok men brunt, nä det fungerar bara inte ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.