Kiko Shade Fusion Trio Blush

kiko-shade-fusion-trio-blush

Kiko är ett budgetmärke med toppkvalitet på sina produkter, men har länge varit ganska trixigt att få tag på utan att åka utomlands. För oss stockholmare har det dock blivit lite lättare i och med öppnandet av den gigantiska gallerian Mall of Scandinavia, där Kiko har en egen butik. Igår utökade jag min rougegarderob med Kiko Shade Fusion Trio Blush.

Kiko Shade Fusion Trio Blush är ett rouge med tre olika nyanser tydligt uppdelade i den lyxiga, metalliska dosan. Produkten finns i sex olika utföranden, där mitt exemplar är i nyansen 04 Peach Rose. Den mörkaste nyansen är en ganska så mörk, matt rosfärg, mittennyansen en persikonyans med lite lyster och den allra ljusaste färgen en kall blekrosa. Tillsammans ger de en blek och naturlig ton till kinderna, en färg jag verkligen saknat i min kollektion. Resultatet blir naturligt och jämnt i finishen och just 04 Peach Rose kan passa många olika hudtoner.

Kiko Shade Fusion Trio Blush kostar 105 kronor/6 gram och kan köpas på Kikos egna hemsida om du inte bor i närheten av MoS.

 

kiko-shade-fusion-trio-blush-2

4 reaktioner på ”Kiko Shade Fusion Trio Blush

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.