Milani Cosmetics Color Statement Lipstick

Inlägget är publicerat i samarbete med ett företag, eller en PR-byrå på uppdrag av ett företag. Mina omdömen påverkas inte av avsändaren. Läs hela min PR-policy här.

milani-matte-lipstick

Milani Cosmetics Color Statement Lipstick med vitamin A och C som mjukgör läpparna. Stiftet skruvas upp ur en lyxig guldhylsa och finns på NordicFeel i sjutton matta nyanser och trettio i kräm- eller frostfinish för 95 kronor/styck.

I mitt senaste paket från NordicFeel följde det här fina, matta läppstiftet från Milani Cosmetics med! Nyansen heter 61 Matte Naked och är en grårosa färg. Stiftet glider lätt på läpparna och känns behaglig under dagen, men tyvärr framhäver stiftet ojämnheter, så se till att skrubba läpparna ordentligt innan applicering!

Milani Cosmetics Color Statement Lipstick i nyansen 61 Matte Naked är inte tillräckligt högpigmenterad för att inte kunna modifieras med hjälp av läppennor eller läppglans, så känner en att nyansen inte är riktigt rätt är det enkelt att åtgärda detta med andra färgade produkter.

 

milani-matte-lipstick-swatch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.