Nyx Rocker Chic Palette

nyx-rocker-chic

Stig fram till micken och blända publiken med en übersnygg sminkning! Nyx Rocker Chic Palette innehåller fem ögonskuggor som låter dig skapa både vardags- och festlooker.

En tuff utsida i rosa metallisk papp dekorerad med nitar tilltalar definitivt mig. Jag älskar kul och vackra förpackningar, de inspirerar mig definitivt mer än fula sådana där funktion går före fåfänga.

 Tyvärr har jag knappt någon information alls kring pris (på den amerikanska hemsidan kostar Nyx Rocker Chic Palette $18, dvs ca 149 kronor) eller svenska distributörer; men med tanke på att jag fick hem paletten i ett pressutskick tror jag inte att det är många veckor kvar tills vi kan se Nyx Rocker Chic Palette hos bland andra Eleven och Nelly!

 

nyx-rocker-chic-2

 

Skuggorna i paletten är dessutom riktigt fina, även om de kanske inte direkt för tankarna till rockare (ge mig svart! Lila! Militärgrön!). Paletten finns dock i tre olika varianter, den jag har fått hem heter Heart of Gold, och Tainted Love ser definitivt rockigare och sotigare ut med inslag av marinblått och vinrött. Geeeee mig!!

 

nyx-rocker-chic-swatchesSwatchade utan primer eller basprodukt under

 

Pigmenteringen på skuggorna är okej, och jag tror nog att det går att kräma ur ganska bra färg med en kvalitetsprimer (till exempel Urban Decay Primer Potion) under! Den orangea skuggan har verkligen inspirerat mig, och jag ska försöka göra en cool cateye-sminkning med Nyx Rocker Chic Palette i veckan som kommer. Jag älskar när enskilda produkter väcker idéer i mitt sinne, då har ett företag verkligen lyckats! Eller hur? 🙂

1 reaktion på ”Nyx Rocker Chic Palette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.