Dagens makeup – Simplicity

simplicity-2

simplicity-1

simplicity-3

simplicity-4

 

Nu råkade det visst bli två sminkningar publicerade på raken, men det gör väl inget? Just nu är jag faktiskt mer inspirerad till att sminka än att recensera, men jag ska försöka hitta något kul att skriva om!

Såhär vill jag hur som helst se ut ungefär varje dag i sommar. Snygg bas med lyster, en enkel eyeliner och matta, skrikiga läppar. Hur snyggt?

 

Bas
Revlon PhotoReady Perfecting Primer
Maybelline Fit Me Matte + Poreless
Nyx HD Concealer
Chanel Poudre Universelle
Nyx Pro Contour Palette
theBalm Fratboy Blush
theBalm Mary-Lou Manizer

Ögon
Nyx Pro Contour Palette
theBalm Mary Lou-Manizer
Kat von D Tattoo Liner, Trooper
L’Oréal Superstar Mascara

Läppar
Art Deco Beauty Balm Lip Base
IsaDora Twist-Up Matt Lips, Orange Pop

3 reaktioner på ”Dagens makeup – Simplicity

  1. Fast de är ju sminkinläggen som är kul. Är de bara recensioner upp och ner blir de bara platt och tråkigt. Då känns de mer som en reklamsida bara.

    1. Tack för din input, och kul att höra att du gillar sminkningarna! Ser du ofta recensionsinlägg som reklaminlägg, även om de inte är sponsrade? Hur är det om jag inte gillar produkten, och sätter ett lågt betyg? Jag ifrågasätter inte dina åsikter, utan vill bara veta hur mina läsare resonerar så att jag kan förbättra bloggen, det hoppas jag att du förstår! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.