Essie Retro Revival

essie-retro-revival

Nagellacksmärket Essie fyller hela 35 år och firar genom att nylansera sex älskade lack från ljusaste äggskalsvitt till djupt mörkblått. Vilken blir din nygamla favorit ur kollektionen? Lacken kostar som vanligt 129 kronor/styck och finns ute i butik nu.

35 år … det är nästan mitt liv gånger två! Essie har sedan 1981 kommit ut med hundratals vackra färger i alla möjliga nyanser, toner och finishes och nu nylanserar de alltså sex gamla favoriter från fem olika år. Korkarna på flaskorna i Essie Retro Revival är festligt dekorerade med guldstjärnor i äkta Vegas-anda.

 

essie-retro-revival-swatches

 

Nyanserna i kollektionen Essie Retro Revival är, från vänster till höger: Life of the Party, en vinröd färg med högglansig finish från 2002; Starry Starry Night, en midnattsblå med fantastiskt fint glitter i blått och silver; Bikini With a Martini, en skimrande ljusrosa nyans från 2006; Sequin Sash, ett semitransaprent beigebronzat lack med silvrigt mikroglitter i från 2005; Birthday Suit, ett nästintill transparent nudelack som ljusar upp nageln utan att se vitt ut, som har varit med från början 1981; och slutligen Cabana Boy, en gråtonad pärlemorsvit från 2005.

 

Min favorit ur Essie Retro Revival är definitivt Starry Starry Night – jag kan stirra mig blind på glittret som är mycket vackrare i verkligheten än på bild. Tänk er det lacket på nyårsafton, hur snyggt? Hade jag haft fina naglar hade jag cirkulerat mellan det, Life of the Party och Bikini With a Martini livet ut, typ. I love! ♥

 

Vilket lack ur Essie Retro Revival fångar din blick lite extra?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.